Hola, hola! Škola volá! A Včelka chce být při tom

Hezký podzimní den, milí uživatelé Včelky!

Venku už se nám pomalu barví listy do žluta, a to znamená jediné: Školní rok už je zase v plném proudu. Doufáme, že jste si o prázdninách odpočinuli a načerpali mnoho sil i svěží inspirace! Jelikož ovšem víme, že praktické inspirace není nikdy dost, přinášíme vám malé poprázdninové ohlédnutí se a také několik zářivých zářijových tipů!

1.     Na nový školní rok – k moderní technologii krok!

Nový kalendářní rok se vždy nese ve znamení nových předsevzetí. Myslíme si, že se školním rokem se to má zrovna tak! Přemýšleli jste, co byste na svém přístupu k výuce, žákům nebo jejich rodičům rádi změnili? Chtěli byste zkusit něco nového a ukázat tak dětem, že škola je v dnešní době moderní institucí se širokým polem působnosti? Nebojte se zapojit do výuky moderní pomocníky, jako jsou interaktivní tabule nebo tablety! Děti práce s moderní technikou baví a pomáhá jim najít cestu i k disciplínám, které jim jinak dělají obtíže!

Víte, že můžete získat příspěvek na využití Včelky ve Vaší škole?

Víte, že Včelku můžete objednat jako kompenzační pomůcku pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami? Ano, na základě doporučení školského poradenského zařízení (PPP, SPC), a to od 2. stupně podpůrných opatření! Na Včelku tak můžete získat příspěvek až ve výši 1500,- Kč na dva roky.

unnamed

2.     Kdo umí, ten umí! Kdo neumí? Ten se to přece hravě naučí!

Rádi byste ve svých hodinách pracovali se Včelkou více, ale bojíte se, že pak nestihnete, co v dané hodině stihnout máte? Rádi byste se naučili lépe pracovat v kolektivu inkluzivní třídy? Zajímají vás moderní trendy v oblasti výuky čtení a psaní? A chtěli byste se na tyto otázky zeptat osobně speciální pedagožky PaedDr. Renaty Wolfové? Pokud jste si na některou z předešlých otázek souhlasně kývli hlavou – neváhejte se přihlásit na nějaký z našich akreditovaných seminářů, které pořádáme v termínech 10. 10. a 6. 11. 2019 (vždy od 9 – 16 hodin) v našem hlavním městě Praze! Semináře jsou kvůli zvýšení komfortu účastníků početně omezeny, a proto neváhejte rezervovat s předstihem své místo!

Více informací o akreditovaných seminářích ZDE.

Pro přihlášení na akreditovaný seminář využijte přihlašovací FORMULÁŘ, e-mail podpora@vcelka.cz nebo telefonní číslo +420 799 512 123.

unnamed (4)

Nejste z Prahy a máte to k nám daleko? Nevěste hlavu! Dejte nám o svém zájmu vědět a my se pokusíme uspořádat seminář blíže vašemu bydlišti. V současné době také nabízíme bezplatné online WEBINÁŘE, kterých se může z pohodlí domova zúčastnit úplně každý!

3.     Pravidelná dávka inspirace na naší facebookové stránce!

Rádi byste slyšeli o Včelce více? Chcete vždy z první ruky vědět, na čem ve Včelce pilně pracujeme, jaké další rozšíření Včelky chystáme, anebo byste jen rádi poznali naší nepostradatelnou posilu týmu – psího kamaráda Wyatta? Ten nám v současné době pomáhá s překladem Včelky do psí řeči, aby se naučila číst i všechna neposedná štěňata!

 unnamed (5)

Připojte se k nám na facebookové stránce VČELKA a nezmeškejte žádnou novinku, speciální akci či Wyattův psí kus! 

Pro ještě více inspirace nezapomeňte zažádat o členství v naší facebookové skupině INSPIRACE PRO VÝUKU ČTENÍ S APLIKACÍ VČELKA, kde již brzy odstartujeme pravidelný seriál o tom, jak hravě využívat našich cvičení pro procvičování s nejmenšími žáčky, a to v běžné hodině češtiny! Samozřejmě vždy připojíme i několik mimovčelkovských tipů a rad!

4.     Jak se do Včelky volá – tak se ze Včelky ozývá!

Včelka reagovala na poptávku z vašich řad, a již před prázdninami přinesla skvělou novinku, a to zprávu o možnosti procvičovat angličtinu a španělštinu.

Pracujte společně ve známém prostředí Včelky na zdokonalování se v cizích jazycích!

 

ANGLIČTINA se Včelkou

Jak již mnozí z vás určitě vědí, je nyní možné procvičovat ve Včelce nejen čtení a psaní v modulu českého jazyka, ale nově také angličtinu. Žáci tak mohou zábavnou a efektivní formou procvičovat slovní zásobu a anglickou gramatiku, a to vše ve známém prostředí Včelky.
 

ŠPANĚLŠTINA se Včelkou

Naprostou horkou novinkou je ovšem modul španělštiny. Reagujeme tímto na poptávku moderních českých škol, které vědí, že je španělština stále více žádaným a žáky velmi oblíbeným cizím jazykem. Stejně jako je tomu v angličtině, i zde je možné formou zábavných a responsivních cvičení procvičovat jak španělská slovíčka, tak i španělskou gramatiku.

unnamed (7)

 

 

V rámci angličtiny i španělštiny si ve Včelce můžete vybírat jednotlivá cvičení podle stejných kritérií jako je tomu v češtině. Ovládání aplikace je tedy stále stejně intuitivní.
 
Novinkou je v rámci modulu angličtiny i španělštiny nyní možnost výběru jednotlivých cvičení také dle tématu a je tak možné vybrat rychle a efektivně cvičení dle vašeho aktuálního výukového programu. Použití aplikace není závislé na použití určité učebnice a kooperuje tak se širokou škálou vámi osvědčených učebních materiálů.

 

Chcete češtinu, angličtinu nebo španělštinu ve Včelce vyzkoušet?

Není nic jednoduššího! Jediné, co je třeba udělat je nyní kontaktovat Včelku na e-mail podpora@vcelka.cz či na telefonní číslo +420 799 512 123 a my se o vše postaráme. 

Je jen na vás, zda využijete možnosti procvičovat v modulu češtiny, angličtiny i španělštiny (možno zvolit jednu, dvě i všechny tři možnosti).

 
Poté co se nám o nové rozšíření ve Včelce přihlásíte, jednoduše se do vámi zvoleného předmětu přepnete v sekci „všechna cvičení“.
unnamed (8)

Doufáme, že jste se Včelkou spokojeni a využijete nových možností, které Vám Včelka nabízí!

Naše přání je, abyste s námi zůstali v kontaktu. Nejste s něčím spokojeni, chybí vám ve Včelce konkrétní cvičení či máte nápad, jak Včelku dále vylepšit?

Neváhejte a kontaktujte nás.

Jsme tady stejně tak pro vaše žáky jako přímo pro vás, pro pedagogy!

za celý tým Včelky, paní učitelka Andrea

podpora@vcelka.cz

+420 799 512 123