Hezký letní den, milí uživatelé Včelky

Venku již máme slunečné počasí, kterému dělá již tradičně společnost konec školního roku a zasloužený čas prázdnin. Včelka na jaře nelenila a pilně pracovala, aby vám i v tomto náročném závěrečném období mohla nabídnout několik novinek.

Rádi bychom vám tedy i v tomto předprázdninovém období předali několik užitečných rad a tipů.

Podívejte se s námi co se v poslední době ve Včelce událo!

1. Včelka je připravena na prázdniny! Umí ANGLICKY i ŠPANĚLSKY!

Připravte děti na prázdniny a procvičte s nimi dva oblíbené světové jazyky!

ANGLIČTINA se Včelkou

Jak již mnozí z vás určitě vědí, je nyní možné procvičovat ve Včelce nejen čtení a psaní v modulu českého jazyka, ale nově také angličtinu. Žáci tak mohou zábavnou a efektivní formou procvičovat slovní zásobu a anglickou gramatiku a to vše ve známém prostředí Včelky.

unnamed

ŠPANĚLŠTINA se Včelkou

Naprostou horkou novinkou je ovšem modul španělštiny. Reagujeme tímto na poptávku moderních českých škol, které vědí, že je španělština stále více žádaným a žáky velmi oblíbeným cizím jazykem. Stejně jako je tomu v angličtině, i zde je možné formou zábavných a responsivních cvičení procvičovat jak španělská slovíčka, tak i španělskou gramatiku.

unnamed (1)

V rámci angličtiny i španělštiny si ve Včelce můžete vybírat jednotlivá cvičení podle stejných kritérií jako je tomu v češtině. Ovládání aplikace je tedy stále stejně intuitivní. Novinkou je v rámci modulu angličtiny i španělštiny nyní možnost výběru jednotlivých cvičení také dle tématu a je tak možné vybrat rychle a efektivně cvičení dle vašeho aktuálního výukového programu. Použití aplikace není závislé na použití určité učebnice a kooperuje tak se širokou škálou vašich běžných učebních materiálů.

2. Prázdninové prodloužení zkušební doby až do 20. ŘÍJNA!

unnamed (2)

Jelikož víme, že si každá škola zaslouží ke konci dlouhého školního roku dárek, prodlužujeme nyní zkušební dobu až do 20. října. Pokud Včelku vaše škola již využívá či v minulosti využívala (ať už ve zkušební verzi či ve verzi placené tedy licenční) neváhejte se ozvat a vyzkoušet ve Včelce také nově nabízené cizí jazyky a to vše ve zkušební době zcela zdarma! V rámci prodloužené zkušební doby tak získáte necelé tři školní měsíce na bezplatné procvičování.

 

Chcete angličtinu a češtinu ve Včelce vyzkoušet?

Není nic jednoduššího! Jediné co je třeba udělat je nyní kontaktovat Včelku na e-mail podpora@vcelka.cz či na telefonní číslo +420 799 512 123 a my se o vše postaráme.

Je jen na vás, zda využijete možnosti bezplatně procvičovat v modulu češtiny, angličtiny i španělštiny (možno zvolit jednu, dvě i všechny tři možnosti).

Poté co se nám o nové rozšíření ve Včelce přihlásíte, jednoduše se do vámi zvoleného předmětu přepnete pomoci tlačítka v levé horní části aplikace.

unnamed (3)

Doufáme, že jste se Včelkou spokojeni a využijete nových možností, které Vám Včelka nabízí!

Doufáme také, že s námi zůstane v kontaktu. Nejste s něčím spokojeni, chybí vám ve Včelce konkrétní cvičení či máte nápad jak Včelku dále vylepšit? Neváhejte a kontaktujte nás. Jsme tady stejně tak pro děti jako pro vás, pro pedagogy!

za celý tým Včelky, Andrea

podpora@vcelka.cz

+420 799 512 123