Prezenčně i distančně: 7 důvodů, proč pořídit pilnou Včelku!

1. Včelka je všestranný pomocník do školy i na doma!

Aplikace je vhodným nástrojem pro skupinové / individuální procvičování doma i ve škole. Je tak šikovným pomocníkem za každé situace – při prezenční výuce ji lze užívat ve třídě / na zadávání domácích úkolů, při výuce distanční ji lze užít pro pohodlnou práci na dálku.

2. Včelka šetří čas a minimalizuje “technologický stres”!

Prostředí aplikace je jednoduché a intuitivní! Ovládání aplikace se tak naučí snadno každý (jak malý, tak i velký)! Program není potřeba složitě instalovat, pravidelně aktualizovat či o něj jinak dodatečně pečovat. V běžném školním chodu šetří Včelka čas s vyhledáváním vhodných materiálů k procvičení, zároveň není nic třeba zdlouhavě kopírovat nebo tisknout.

3. Včelka vždy nabízí pomocnou ruku!

V případě dotazů jsou vždy k dispozici:
🍁 šikovné návody / pohotové odpovědi na často kladené otázky
🍁 e-mail (podpora@vcelka.cz) a telefon (+420 799 512 123) naší milé podpory
🍁 pravidelné online webináře pod vedením zkušené lektorky, které jsou naprosto zdarma a poskytují užitečný úvod do používání aplikace

4. Včelka si zakládá na své odbornosti!

Na metodice Včelky se podílela / podílí řada speciálních pedagogů, jazykových lektorů a češtinářů. Výsledkem je nástroj, na který se mohou spolehnout i odborníci (speciální pedagogové, logopedičtí pracovníci aj.). Nahlédněte do některého z našich odborných posudků či projděte uživatelské recenze pedagogů a rodičů.

Včelka se nám moc líbí, děkujeme, že jste vytvořili tak skvělý program. Děti opravdu baví a motivace skrz nakupování obrázků za body u nás funguje dokonale :). Na chvilky se čtením se teď doma těšíme!
maminka Dana K.

Učím chlapečka cizí národnosti a po zavření škol nastal velký problém, když jsem mu nemohla osobně pomáhat a byla mu k dispozici jen provizorně na dálku. Hledala jsem místo, kde by mohl pracovat, zdokonalovat se a zároveň se u toho dobře bavit. Vaše Včelka je proto perfektní. Děkuji za ochotu pomoci v době domácí výuky! Pro nás pedagogy a asistenty je to veliká pomoc!
paní asistentka Jana J.

Slyšeli jsme o Včelce v TV a už druhý den ji využíváme s naším prvňáčkem. Je to úžasné!! Jsme nadšení a syna aplikace velice baví. Vše je moc krásně udělané a vymyšlené. Určitě se budeme Včelky držet. Děkujeme moc!
maminka Anna P.

Chci vám poděkovat za moc hezký program a za možnost jeho využití v době domácí výuky. Určitě jej budeme používat i do budoucna. Syn je prvňák, a tak se do Včelky zabral, že ho od ní musíme vyloženě odhánět, aby trénoval i do jiných předmětů. Díky moc za vaši práci, Včelku jsem doporučila i maminkách spolužáků mého syna, doufám, že tedy Včelku využijeme všichni. Je to kvalitní online zdroj učiva.
maminka Hana K.

5. Včelka roste před Vašimi zraky!

Program se sám pravidelně aktualizuje. Automaticky a bezplatně tak všem uživatelům přibývá nový obsah, celá nová cvičení a dokonce celé předměty (v září jsme například přidali němčinu). Finance, které Včelka získává z licencí, obratem proměňuje v další vylepšení a funkce. Tým Včelky se vždy snaží pohotově reagovat na nápady z řad pedagogů / rodičů / dětí, a tak Včelku dělat stále lepší a lepší.

6. Včelka je pomocník při inkluzivním vzdělání!

Včelka rozumí velkému rozpětí potřeb dnešních žáčků, a je proto vysoce nastavitelná. Lze ji tedy upravit “na míru” konkrétnímu dítěti, a to jak jejím prostředím (změna velikosti písma, barvy pozadí, volba fontu aj.), tak i samotným obsahem (cvičení vhodná pro děti s SPU, děti z odlišného jazykového prostředí, jazykové začátečníky i pokročilé, slabší i silnější čtenáře…).

7. Včelka děti baví a motivuje!

Aplikace je plná interaktivních prvků, které děti vnímají spíše jako zábavnou hru než jako vzdělávací procvičování. Včelka obecně pracuje s hojnou pozitivní zpětnou vazbou, děti jsou tedy za svůj výkon pravidelně chváleny a povzbuzovány, mají vždy možnost opravy vlastní chyby (a takto se z chyb poučit), jednotlivá cvičení mohou také subjektivně hodnotit pomoci smajlíků a vyjádřit tak pocit ze svého výkonu i cvičení jako takového.



podpora@vcelka.cz | www.vcelka.cz | +420 799 512 123

1 názor na “Prezenčně i distančně: 7 důvodů, proč pořídit pilnou Včelku!”

  1. Pingback: Doma i ve škole! Včelka a MŠMT! – Blog Včelka

Diskuse uzavřena.