Ohlédnutí za včelími křídly aneb úspěchy roku 2022

Vážení učitelé, specialisté a studenti, srdečně vás zdravíme v roce 2023!

Rádi bychom vám tímto poděkovali za vaši přízeň v průběhu celého roku 2022 a také vám popřáli mnoho štěstí, zdraví a hlavně sil do práce v novém roce.

Včelí tým minulý rok pracoval opravdu pilně. Rozhodli jsme se proto krátce poohlédnout za včelími křídly a všechny důležité úspěchy poskládat na jednu hromádku. Co všechno se Včelce vloni povedlo?

1. Spustili jsme nový předmět MATEMATIKA

V září roku 2022 jsme úspěšně spustili do ostrého provozu očekávaný předmět MATEMATIKA. Matematika ve Včelce nabízí rozdělení výuky do nejmenších možných konceptů a pomáhá budovat pevné základy matematických dovedností, které dětem umožní v budoucnu dobře zvládat i náročnější matematiku ve vyšších ročnících. Na této sekci pilně pracujeme dál a přidáváme pravidelně další cvičení.

2. Spustili jsme ukrajinskou verzi aplikace

Pro ukrajinské děti a učitele jsme v reakci na válečnou situaci během jednoho měsíce po vypuknutí konfliktu vytvořili kompletní ukrajinskou verzi aplikace, která pomohla více než 50.000 uživatelům, a to nejen dětem se začleněním do školského systému v jiných zemích, ale také s prolomením jazykové bariéry a s návazností učiva během přerušení školní docházky na Ukrajině.

3. Vyletěli jsme mezi 𝗧𝗢𝗣 𝟴 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁-𝘂𝗽ů celoevropského 𝗜𝗠𝗣𝗔𝗖𝗧 𝗘𝗱𝗧𝗲𝗰𝗵 akcelerátoru

Včelka se také úspěšně probojovala do TOP 8 start-upů celoevropského IMPACT EdTech akcelerátoru. Několik měsíců intenzivně pracovala a svojí pílí získala skvělé 3. místo ze všech evropských projektů. V dalším akcelerátoru pořádaném European Digital Educational HUB je mezi 6 vybranými projekty z EU a pracuje na expanzi do zahraničí a dalším vývoji.

4. Expandovali jsme do dalších 6 evropských zemí

V roce 2022 Včelka doletěla do nových 6 zemí! Spustili jsme pilotní projekty ve Švédsku, Finsku, Německu, Izraeli a Rumunsku. Se Včelkou teď procvičují i děti v Chorvatsku, kde právě testujeme novou chorvatskou verzi aplikace.

5. Uspořádali jsme více než 25 on-line webinářů

V průběhu roku 2022 jsme úspěšně uspořádali přes 25 on-line webinářů včetně pravidelného lednového akreditovaného online semináře, na kterých naši lektoři sdíleli své zkušenosti a proškolili více než 4000 učitelů a speciálních pedagogů. Jménem všech lektorů aplikace Včelka, zejména jménem PaedDr. Renaty Wolfové, vám tímto děkujeme za velmi bohatou účast a těšíme se na vás na webinářích i v roce 2023!

Veškeré webináře si můžete připomenout ze záznamů na našem YouTube kanálu ZDE.


Děkujeme, že vám na vzdělání záleží a těšíme se na vás v celém roce 2023!

Tým aplikace Včelka