Speciální nabídka: Angličtina i španělština ZDARMA ke každé školní licenci Včelky

Milí pedagogové,

di bychom vás upozornili na akční nabídku předvánočního období.  Ve Včelce v prosinci nepadá z nebe jen sníh, ale také výhodné školní licence!

akce_obrázek_zima
Stále váháte nad zakoupením hromadné licence pro vaši školu? Rádi byste získali za jednu cenu co nejvíce výhod a procvičovali ve více předmětech? Pokud ano, je tato zpráva přímo pro vás! 

Pokud během listopadu či prosince zakoupíte školní hromadnou licenci na ČTENÍ získáváte jako dárek licenci na ANGLIČTINU i ŠPANĚLŠTINU ve Včelce. 

Že jste angličtinu ve Včelce ještě nevyzkoušeli? Inspirujte se následujícím videem, ve kterém vám naše kolegyně Justyna poví, na co všechno se v naší angličtině můžete těšit!

Zaujala vás naše nabídka a rádi byste ji využili? Veškeré informace o školních licencích naleznete na našem webu ZDE. Běžná cena roční licence pro školu standardní velikosti je 6 000 Kč.

Díky této licenci budou moci ve vaší škole neomezeně procvičovat se Včelkou všichni učitelé a všechny třídy v hodinách češtiny, angličtiny a španělštiny. Bez rozdílu.

Potřebujete pomoci s výběrem licence? Máte nějaké postřehy či připomínky? Neváhejte a spojte se s námi na e-mailu podpora@vcelka.cz nebo na telefonním čísle +420 799 512 123! 

Jsme rádi, že vám na čtení také záleží!