POZVÁNKA: Zábavné testování diagnostiky ve Stromovce (Praha 7) 🩺☕

Rádi bychom Vás pozvali na zábavné testování matematické diagnostiky do bistra ve Stromovce (Praha 7), kde děti zažijí zábavné procvičování se Včelkou a Vy si mezitím můžete užít chvilku pro sebe – třeba u šálku výborné kávy, protože jeden Vám Včelka daruje zdarma za Vaši účast 🥳.

DATUM: 14. SRPNA 2024
ČAS: 10:00 h
MÍSTO: Bistro Vozovna-Stromovka (Praha 7)

👉 Testování je určené pro děti, které v září nastupují do 1. nebo 2. třídy. Cílem je diagnostiku otestovat a doladit všechny detaily, abychom ji mohli udělat ještě lepší a srozumitelnější pro žáky, rodiče i učitele. Výsledky budou anonymizovány a budete k nim mít přístup jen Vy.Akce proběhne v Bistru Vozovna ve Stromovce, kde kromě příjemného posezení najdete také parádní dětské hřiště a náš včelí tým se bude snažit, abyste si Vy i Vaše děti toto zábavně vzdělávací dopoledne užili!

TIP: Vezměte s sebou dalšího rodiče, třeba kamarádku či kamaráda, kteří mají stejně staré děti a užijte si příjemné dopoledne s testováním diagnostiky ve Stromovce společně!

🩺 Jak bude testování probíhat?

Na testování si můžete buď přinést vlastní tablet, nebo Vám ho zapůjčíme my. Děti se s tabletem a Včelkou posadí ke stolu, nasadí si sluchátka a provedou diagnostiku, která zabere 20-30 minut. Na své děti nepřetržitě uvidíte a užijete si několik minut jen pro sebe.

💡 Co Vám přinese provedení diagnostiky?

Výsledky diagnostiky Vám pomohou udělat si přehledný obrázek o tom, s jakým vědomostním základem Vaše dítko přichází do 1. nebo 2. třídy a budete vědět, na co je dobré si dát do budoucna pozor.

Děkujeme, že Vám na vzdělání záleží, a těšíme se na Vás 💛!

Tým aplikace Včelka